Cégünkről

Alapítva: február 2010

A SPAD Kft. egy mobil szórakoztatóipari cég, amely létrehoz és üzemeltet különböző szórakozási lehetőségeket világszerte, mobil ügyfelek számára. Mint az evopro Kft. partnere, a cég korlátlan hozzáférést élvez az evopro és az evoline szoftverfejlesztő csapataház. Az evopro és az evoline óriási tapasztalattal rendelkezik az informatika- és automatizálás-technológiai piacon, és több, mint 500 mérnököt és szoftverfejlesztőt foglalkoztat az adott területen.


Fő tevékenységek:


- Szórakoztató tartalmak tervezése és gyártása iPhone-ra és egyéb mobil platformokra.
- Mobil alkalmazások fejlesztése iPhone-ra és más mobil platformokra.
- Üzleti megoldások szolgáltatása, beleértve az üzleti terv fejlesztést, a projekttervezést, illetve marketing- és értékesítési erőforrások biztosítását tartalomszolgáltató cégek számára. Üzleti terv fejlesztés tevékenységünket Guy Kawasaki: The Art of The Start műve inspirálja.


evopro Informatikai és Automatizálási Kft.


Cégünk, az evopro Informatikai és Automatizálási Kft. egy budapesti székhelyű közös vállalat, amelyet 2001-ben alapítottunk. Mára több, mint 500 mérnököt és szoftverfejlesztőt foglalkoztat, akik nagy szakmai támogatást nyújtanak automatizálási és informatikai projektekben öt kontinensen, világszerte. Piaci pozíciónkat erősíti, hogy olyan partneri együttműködéseket nyertünk el, mint a Siemens Solution Partner, a Microsoft Gold Certified Partner, a Cisco Premier Partner, illetve a hivatalos Magyarországi központja vagyunk a Siemens Drive-nak.


Minőségbiztosítás


A minőségirányítási rendszer az ISO 9001:2000 szerint működik 2002 óta.


Háttér bázis


Évről évre folyamatosan növekedünk munkatársaink számát, projekteinket, illetve területi hatáskörünket tekintve. Időközben további divíziók alakultak a cégnél. A pénzügyi (2004), a minőségirányítási (2006), a HR és marketing (2007) funkciók segítik a vállalatot, valamint további szakmai létesítmények Budapesten, Németországban, Ausztriában, Szlovákiában, Dubaiban és a Debrecen, valamint Győrben. Számos sikeres projektünk volt ez idő alatt, amelyeket majd újabb és újabb kihívások követnek, és amelyek lehetővé teszik további dinamikus növekedésünket.